I’m Home

I'mHome

Saya bahkan tak tahu harus menulis apa di blog ini :| karena baru bisa update mendekati berakhirnya Juli. Been very busy sih sejak landed di Indonesia 7 Juli kemarin. Dan benar saja, setiap kali sadar hari semakin mendekati akhir bulan, saya masih saja khawatir hari ini harus selesai apa dan besok harus kemana.

I'm Home2

Tapi jika saya perhatikan apa yang saya lalui dalam dua minggu lebih di Indonesia kali ini jauh lebih efisien dari tahun-tahun sebelumnya. Beberapa rencana jauh-jauh hari has been accomplished. Seperti liburan ke Bali dengan Ibu dan kakak yang memorable :), kemarin juga sudah menghabiskan dua hari dengan sahabat-sahabat SMA which was quite memorable juga, mengurus beberapa kerempongan kehilangan akte lahir dan ijasah sarjana which was bikin rempong pake banget! (tapi akhirnya ketemu), cafe hopping, bertemu dengan beberapa sahabat di injury time, keliling Surabaya, dan menikmati hal-hal kecil yang dulu belum sempat saya nikmati.

I’ll try to do a lot of things selama di sini sebelum kembali ke Afrika untuk tahun terakhir. Iya, tahun terakhir :), Anda tidak salah baca kok. Dan tentu, I’ll try to update this blog very soon dengan beberapa postingan yang saat ini masih ada di kepala :P.

 

Semoga saya tidak malas yaaaaa! :D

 

 

Cheers,

Azis.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Le coeur a son réseau

Ton meilleur pote à Bruxelles

Mr and Mrs Globe Trot

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

PARK & CUBE

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

La Buena Vida

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

i am a food blog

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

Finn Beales - Photographer

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

Sam Is Home

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

Penelope's Loom

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

cookinandshootin

"It's so beautifully arranged on the the plate - you know someone's fingers have been all over it." - Julia Child

Butter Me Up Brooklyn

baking makes friends.

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

seven spoons

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

What Katie Ate

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

Chasing Delicious

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

after the cups

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

Little Upside Down Cake

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

Green Kitchen Stories

The healthy vegetarian recipe blog

La Tartine Gourmande

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

Foi Fun!

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

lingered upon

an insight into the life of a dreamer who loves croissant, Paris, Ed Sheeran and nice things

%d bloggers like this: